Announcement

Collapse
No announcement yet.

Niagara ribbons

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Niagara ribbons

    Hi,

    I'm testing ribbons on Niagara, but I'm having an issue. The thing is that when I use the Niagara Ribbon Renderer on the trail particles, it begins to flicker as soon as the first source particle dies. The lifetime isn't random, so I have no idea what's going on here. Any help please?

    Here's a video showing the problem: https://drive.google.com/file/d/1ntZ...ew?usp=sharing

    Thanks.

    #2
    Hard to say without the code, looks like your event handler is glitching after the particles die.
    I published a collection of niagara samples, maybe some of the code could help you figure out : https://github.com/DarknessFX/Niagara_Study

    Comment


      #3
      Sorry for the late reply,

      Thank you, I'll check your examples! But I tried in a blank new project and followed some videos with a simple ribbon explanation, so I don't know what did I do wrong :S

      Comment


        #4
        Hi,

        I'm still having this issue... I've tried a lot of things, followed a lot of videos and examples, but can't fix it.

        I've found something: I think this is related to the Ribbon Renderer. If I use the Sprite Renderer it doesn't flick... but don't know why :S

        Comment


          #5
          Hi I'm having the same issue, its like ribbon particles keep spawning even after their source particles have ended their lives.
          I think I've fixed it now by changing my Emitter State settings, I changed Life Cycle Mode to Self and loop Behavior to Once
          Last edited by PieBaron; 05-18-2020, 02:07 PM.

          Comment


            #6
            Hi! Did you find any solution? The one from PieBaron didn't work for me and I'm still stuck on the exact same issue.

            Comment

            Working...
            X