Announcement

Collapse
No announcement yet.

Spline not saving when created with Editor Scripting.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Spline not saving when created with Editor Scripting.

    SO a spawn an actor from template that has spline component inside.

    I add points using reference to that spline and "Add Spline Point" function. And everything is fine until i reopen project.
    When i save and reopen it the spline returns to it default state with 2 default points.

    Is that a bug or i'm adding points wrong?
    https://twitter.com/YanDaik

    #2
    I have exactly the same issue. My last thought might be that maybe we have to tag it dirty or equivalent. I'm still investigating...

    Comment


      #3
      Hey, so if you still have this issue, or maybe someone one day: "Override Construction Script" has to be set to True (SplineComponent/Spline/Override Construction Script).
      When you add/move/etc a point in the editor, it is automatically turned on.

      Last Note on this page:
      https://docs.unrealengine.com/en-US/...tor/index.html

      Comment


        #4
        Originally posted by iwHiteRabbiT View Post
        Hey, so if you still have this issue, or maybe someone one day: "Override Construction Script" has to be set to True (SplineComponent/Spline/Override Construction Script).
        When you add/move/etc a point in the editor, it is automatically turned on.

        Last Note on this page:
        https://docs.unrealengine.com/en-US/...tor/index.html

        "Override Construction Script" of a spline component?
        https://twitter.com/YanDaik

        Comment


          #5
          Originally posted by YanDaik View Post


          "Override Construction Script" of a spline component?

          Absolutely:

          Click image for larger version

Name:	SplineCompCapture.png
Views:	53
Size:	78.3 KB
ID:	1732185

          Comment

          Working...
          X