Announcement

Collapse
No announcement yet.

White screen problem when preview

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    White screen problem when preview

    Hi all,

    I just installed the Robo Recall mod kit, started a new Gun mod but I cannot run the preview.
    I just have a white preview screen in both the PC and the Rift (tried in Selected Viewport, New Editor Window, VR Preview).

    If i move the touch controller I can hear that there is the menu, but nothing is displayed..
    I have some errors in the logs, please see below:
    Click image for larger version  Name:	RoboRecallError.png Views:	2 Size:	221.7 KB ID:	1501737
    I'm currently running in UE 4.19.1.
    EDIT: If I run another VR project in UE, it's working fine

    Thank you for your help!
    Last edited by valx76; 07-14-2018, 06:42 PM.

    #2
    Up..

    Nobody else is experiencing the same thing ?
    I tried updating to UE 4.20 but didn't make a difference..

    Comment


      #3
      Hi,
      There is nothing to do with the installed version of UE4 in your PC as robo recall is having it's own version.
      Try in the map folder some example maps ...not the map of the game.
      those maps are simple and you can check is they are working with your configuration.
      Last edited by J_Tox; 07-26-2018, 03:58 PM.

      Comment


        #4
        unfortunately I get this too!

        Comment


          #5
          yes same for me on 4.21

          Comment


            #6
            I think I found a solution to this. The white screen is supposed to fade out when the player loads in but for some reason the level blueprint prevents this by calling a custom event called "Continue Loading Sequence" which ensures that the screen remains white. To fix this I unplugged the custom event which is located within "BP_OdinGameMode". Click image for larger version

Name:	ContinueLoadingSequence.PNG
Views:	142
Size:	41.8 KB
ID:	1656209

            Comment

            Working...
            X