Announcement

Collapse
No announcement yet.

IOS Launching Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    IOS Launching Error

    I am trying to launch my game on my phone and when I do I get this error:

    Code:
    LogPlayLevel:   [Remote] Uploading engine files...
    LogPlayLevel:     building file list ... done
    LogPlayLevel:     Binaries/DotNET/IOS/DeploymentServer.log
    LogPlayLevel:     sent 1794448 bytes  received 4926 bytes  156467.30 bytes/sec
    LogPlayLevel:     total size is 5607720261  speedup is 3116.48
    LogPlayLevel:   [Remote] Uploading project files...
    LogPlayLevel:     building file list ... done
    LogPlayLevel:     Build/IOS/FileOpenOrder/CookerOpenOrder.log
    LogPlayLevel:     Build/TVOS/FileOpenOrder/CookerOpenOrder.log
    LogPlayLevel:     sent 1019 bytes  received 1756 bytes  1850.00 bytes/sec
    LogPlayLevel:     total size is 238019  speedup is 85.77
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: /Users/adminuser/UE4/Builds/DESKTOP-VUPJIKA/D/UnrealEngine/UE_4.23/Engine/Intermediate/IOS/*.plist
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: /Users/adminuser/UE4/Builds/DESKTOP-VUPJIKA/D/UnrealEngine/UE_4.23/Engine/Intermediate/TVOS/*.plist
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: /Users/adminuser/UE4/Builds/DESKTOP-VUPJIKA/C/Users/karit/Documents/Unreal_Projects/BalloonPop/Intermediate/IOS/*.plist
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: /Users/adminuser/UE4/Builds/DESKTOP-VUPJIKA/C/Users/karit/Documents/Unreal_Projects/BalloonPop/Intermediate/TVOS/*.plist
    LogPlayLevel:   [Remote] Executing build
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: -ini:Game:[/Script/UnrealEd.ProjectPackagingSettings]:BlueprintNativizationMethod=Disabled
    LogPlayLevel:   [Remote] Downloading C:\Users\karit\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\D+UnrealEngine+UE_4.23\UBT-BalloonPop-IOS-Development_Remote.txt
    LogPlayLevel:     rsync: link_stat "/Users/adminuser/UE4/Builds/DESKTOP-VUPJIKA/C/Users/karit/AppData/Roaming/Unreal_Engine/AutomationTool/Logs/D+UnrealEngine+UE_4.23/UBT-BalloonPop-IOS-Development_Remote.txt" failed: No such file or directory (2)
    LogPlayLevel: Error:     rsync error: some files/attrs were not transferred (see previous errors) (code 23) at /home/lapo/packaging/rsync-3.0.4-1/src/rsync-3.0.4/main.c(1506) [receiver=3.0.4]
    LogPlayLevel: Error:   ERROR: Unable to download 'C:\Users\karit\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\D+UnrealEngine+UE_4.23\UBT-BalloonPop-IOS-Development_Remote.txt' from the remote Mac (exit code 23).
    LogPlayLevel: Took 16,6717671s to run UnrealBuildTool.exe, ExitCode=5
    LogPlayLevel: UnrealBuildTool failed. See log for more details. (C:\Users\karit\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\D+UnrealEngine+UE_4.23\UBT-BalloonPop-IOS-Development.txt)
    LogPlayLevel: AutomationTool exiting with ExitCode=5 (5)
    LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Build Task, Time: 16.037374
    LogPlayLevel: BUILD FAILED
    PackagingResults: Error: Deployment failed! Unknown Error
    I am using a windows computer and trying to compile the project on a mac remotely. Following this: https://docs.unrealengine.com/en-US/...ows/index.html

    The file that it is missing (UBT-BalloonPop-IOS-Development_Remote.txt does not exist on the mac. There is not even a folder called Roaming, only Local. Am I missing something? It created a bunch of other files on the mac.
    Last edited by Enander1; 12-13-2019, 01:57 AM.

    #2
    Hi!

    I have the same error like you. I am using win 10 and trying to compile on a macbook pro 16 with mac os mojave. I get the same error.

    Code:
    LogPlayLevel:   [Remote] Uploading engine files...
    LogPlayLevel:     building file list ... done
    LogPlayLevel:     sent 2203446 bytes  received 20 bytes  125912.34 bytes/sec
    LogPlayLevel:     total size is 5823637113  speedup is 2642.94
    LogPlayLevel:   [Remote] Uploading project files...
    LogPlayLevel:     building file list ... done
    LogPlayLevel:     deleting Build/IOS/.DS_Store
    LogPlayLevel:     Build/IOS/FileOpenOrder/CookerOpenOrder.log
    LogPlayLevel:     Build/TVOS/FileOpenOrder/CookerOpenOrder.log
    LogPlayLevel:     sent 1154 bytes  received 1838 bytes  5984.00 bytes/sec
    LogPlayLevel:     total size is 627470  speedup is 209.72
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: /Users/diainteractive/UE4/Builds/DESKTOP-DIMA/C/Program_Files/Epic_Games/UE_4.24/Engine/Intermediate/IOS/*.plist
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: /Users/diainteractive/UE4/Builds/DESKTOP-DIMA/C/Program_Files/Epic_Games/UE_4.24/Engine/Intermediate/TVOS/*.plist
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: /Users/diainteractive/UE4/Builds/DESKTOP-DIMA/C/Users/Dima/Documents/Unreal_Projects/UrbanDemoTest/Intermediate/IOS/*.plist
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: /Users/diainteractive/UE4/Builds/DESKTOP-DIMA/C/Users/Dima/Documents/Unreal_Projects/UrbanDemoTest/Intermediate/TVOS/*.plist
    LogPlayLevel:   [Remote] Executing build
    LogPlayLevel:     zsh:1: no matches found: -ini:Game:[/Script/UnrealEd.ProjectPackagingSettings]:BlueprintNativizationMethod=Disabled
    LogPlayLevel:   [Remote] Downloading C:\Users\Dima\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.24\UBT-UrbanDemoTest-IOS-Development_Remote.txt
    LogPlayLevel:     rsync: link_stat "/Users/diainteractive/UE4/Builds/DESKTOP-DIMA/C/Users/Dima/AppData/Roaming/Unreal_Engine/AutomationTool/Logs/C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.24/UBT-UrbanDemoTest-IOS-Development_Remote.txt" failed: No such file or directory (2)
    LogPlayLevel: Error:     rsync error: some files/attrs were not transferred (see previous errors) (code 23) at /home/lapo/packaging/rsync-3.0.4-1/src/rsync-3.0.4/main.c(1506) [receiver=3.0.4]
    LogPlayLevel: Error:   ERROR: Unable to download 'C:\Users\Dima\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.24\UBT-UrbanDemoTest-IOS-Development_Remote.txt' from the remote Mac (exit code 23).
    LogPlayLevel: Took 21.2652808s to run UnrealBuildTool.exe, ExitCode=5
    LogPlayLevel: UnrealBuildTool failed. See log for more details. (C:\Users\Dima\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.24\UBT-UrbanDemoTest-IOS-Development.txt)
    LogPlayLevel: AutomationTool exiting with ExitCode=5 (5)
    LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Build Task, Time: 20.779392
    LogPlayLevel: BUILD FAILED
    PackagingResults: Error: Launch failed! Unknown Error
    Did you find any solution ???

    Comment


      #3
      Is there any update on this? I have the exact problem, but only on a new remote mac machine we are trying to set as a server. The build works fine when connecting to two other macs (developer machines)
      Last edited by Unreal Mad; 02-14-2020, 09:41 PM.

      Comment


        #4
        Finally after almost two weeks of trying I found the problem. This is caused by Apple's change of default shell scripting language from bash to zsh. Follow this instruction https://www.macobserver.com/tips/qui...terminal-bash/ to set it back to bash, your build will succeed.
        Hope this will help someone. Happy coding!

        Comment


          #5
          Originally posted by Charles Q Gao View Post
          Finally after almost two weeks of trying I found the problem. This is caused by Apple's change of default shell scripting language from bash to zsh. Follow this instruction https://www.macobserver.com/tips/qui...terminal-bash/ to set it back to bash, your build will succeed.
          Hope this will help someone. Happy coding!
          I really appreciate it, can't thank you enough

          Comment


            #6
            I had a similar problem. I didn't see the /bin/bash option in the list. So typed it in manually and was good to go.

            Comment


              #7
              Originally posted by Unreal Mad View Post
              Finally after almost two weeks of trying I found the problem. This is caused by Apple's change of default shell scripting language from bash to zsh. Follow this instruction https://www.macobserver.com/tips/qui...terminal-bash/ to set it back to bash, your build will succeed.
              Hope this will help someone. Happy coding!
              Really thank you. You saved my day.

              Comment

              Working...
              X