Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.22 "Missing App Store Icon 1024x1024px"

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    4.22 "Missing App Store Icon 1024x1024px"

    Edit: Just tried building a project with 4.19 and trying to push it through application loader. It gives out the same error. Could be something related to xcode version. Still waiting for a solution though.

    Hi,
    We are having problem with IOS icons that should be included when packaged the ipa. As we updated our project to 4.22 (and have no chance to go back to older versions, because of reasons) problem started to occur. It seems that with 4.22, packaging for ios doesn't include the icons that has been set in the project settings. We tried resetting project settings, generating xcode project, setting the icons in xcode and building the project, none of them solved the problem. It is critical for us the update our app in 4 days. So we are in a bit hurry at this moment. Because the packaging doesn't set the icons, we get an error from application loader saying "missing app store icon 1024x1024px". We are open to any workaround. Thanks in advance.
    Last edited by HAHAHAHACKED12; 04-25-2019, 11:11 AM.

    #2
    Could it be related to this? It's been fixed in the 4.22.1 hotfix.

    Fixed! UE-73066 iOS app icons appear blank on device for C++ projects packaged from Mac

    Comment


      #3
      Originally posted by zhivkob View Post
      Could it be related to this? It's been fixed in the 4.22.1 hotfix.
      Nope, nothing has been changed.

      Comment


        #4
        I'm facing exactlly the same issue but I can't find solutions. I already spent 5 hours on this, trying multiple compilation setup.
        I hope someone will be able to help us.

        I check the code, and SupportsIconCatalog seems to said that the IconCatalog is not supported, but I don't know how to debug this.

        https://github.com/EpicGames/UnrealE...UEDeployIOS.cs

        Keep us updated if you found something.

        Comment


          #5
          I have opened a bug for this.
          They have reopened a old case to track it :
          https://issues.unrealengine.com/issue/UE-50162

          Please vote for it to get it fixed.

          Comment


            #6
            This bug fix is planned for 4.23

            Anyone have a workaround?

            Comment


              #7
              There is a temporal solution. Check this question: https://answers.unrealengine.com/que...1860/view.html

              Comment

              Working...
              X