Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trying to remote build on Mac from Windows any help with these errors?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Trying to remote build on Mac from Windows any help with these errors?

    Just trying to see if I can get this to work. iOS (out of the box Handheld AR template project) through 4.19.2 though I am on Windows 10. Trying to use the Remote Build options with my iMac which has XCode 9.4. Cert and Provs are valid.

    I followed some of the documentation guides for this as well as this guide and even more throughout the forums.

    Any tips would be appreciated.

    Code:
    LogPlayLevel: ********** BUILD COMMAND STARTED **********
    LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Build Task, Time: 3.306650
    LogPlayLevel: Running: C:\Program Files\Epic Games\UE_4.19\Engine\Binaries\DotNET\UnrealBuildTool.exe ARKitTest1 IOS Development -Project="C:\Users\oloug\Documents\Unreal Projects\ARKitTest1\ARKitTest1.uproject" "C:\Users\oloug\Documents\Unreal Projects\ARKitTest1\ARKitTest1.uproject" -NoUBTMakefiles -remoteini="C:\Users\oloug\Documents\Unreal Projects\ARK
    itTest1" -skipdeploy -ini:Game:[/Script/UnrealEd.ProjectPackagingSettings]:BlueprintNativizationMethod=Disabled -noxge -generatemanifest -NoHotReload
    LogPlayLevel: Picking the default remote server 192.168.0.13
    LogPlayLevel: Doing date +"%s" && sysctl hw.memsize | awk '{print $2}' && sysctl hw.logicalcpu | awk '{print $2}'
    LogPlayLevel: Execute took 00:00:00.0907587
    LogPlayLevel: ERROR: Failed to run init commands on 192.168.0.13. Output =
    LogPlayLevel: ERROR: Failed to initialize a connection to the Remote Server 192.168.0.13
    LogPlayLevel: Doing xcode-select --print-path
    LogPlayLevel: Execute took 00:00:00.0967456
    LogPlayLevel: Compiling with non-standard Xcode (xcode-select): /
    LogPlayLevel: Doing ls /Platforms/iPhoneOS.platform/Developer/SDKs
    LogPlayLevel: Execute took 00:00:00.1266598
    LogPlayLevel: Compiling with iPhoneOS SDK on Mac 192.168.0.13
    LogPlayLevel: ERROR: System.FormatException: Input string was not in a correct format.
    LogPlayLevel: at System.Number.ParseSingle(String value, NumberStyles options, NumberFormatInfo numfmt)
    LogPlayLevel: at System.Single.Parse(String s, IFormatProvider provider)
    LogPlayLevel: at UnrealBuildTool.IOSToolChainSettings..ctor(String DevicePlatformName, String SimulatorPlatformName)
    LogPlayLevel: at UnrealBuildTool.IOSToolChainSettings..ctor()
    LogPlayLevel: at UnrealBuildTool.IOSToolChain.<>c.<.ctor>b__1_0()
    LogPlayLevel: at System.Lazy`1.CreateValue()
    LogPlayLevel: at System.Lazy`1.LazyInitValue()
    LogPlayLevel: at UnrealBuildTool.IOSToolChain.ModifyBuildProducts(ReadOnlyTargetRules Target, UEBuildBinary Binary, List`1 Libraries, List`1 BundleResources, Dictionary`2 BuildProducts)
    LogPlayLevel: at UnrealBuildTool.UEBuildBinary.GetBuildProducts(ReadOnlyTargetRules Target, UEToolChain ToolChain, Dictionary`2 BuildProducts, Boolean bCreateDebugInfo)
    LogPlayLevel: at UnrealBuildTool.UEBuildTarget.PrepareReceipts(UEToolChain ToolChain, Boolean bCreateDebugInfo, EHotReload HotReload)
    LogPlayLevel: at UnrealBuildTool.UEBuildTarget.Build(BuildConfiguration BuildConfiguration, CPPHeaders Headers, List`1 OutputItems, List`1 UObjectModules, ISourceFileWorkingSet WorkingSet, ActionGraph ActionGraph, EHotReload HotReload)
    LogPlayLevel: at UnrealBuildTool.UnrealBuildTool.RunUBT(BuildConfiguration BuildConfiguration, String[] Arguments, FileReference ProjectFile, Boolean bCatchExceptions)
    LogPlayLevel: Took 2.638874s to run UnrealBuildTool.exe, ExitCode=5
    LogPlayLevel: ERROR: Command failed (Result:5): C:\Program Files\Epic Games\UE_4.19\Engine\Binaries\DotNET\UnrealBuildTool.exe ARKitTest1 IOS Development -Project="C:\Users\oloug\Documents\Unreal Projects\ARKitTest1\ARKitTest1.uproject" "C:\Users\oloug\Documents\Unreal Projects\ARKitTest1\ARKitTest1.uproject" -NoUBTMakefiles -remoteini="C:\Users\oloug\Docu
    ments\Unreal Projects\ARKitTest1" -skipdeploy -ini:Game:[/Script/UnrealEd.ProjectPackagingSettings]:BlueprintNativizationMethod=Disabled -noxge -generatemanifest -NoHotReload. See logfile for details: 'UnrealBuildTool-2018.06.28-16.39.46.txt'
    LogPlayLevel: (see C:\Users\oloug\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.19\UAT_Log.txt for full exception trace)
    LogPlayLevel: AutomationTool exiting with ExitCode=5 (5)
    LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Build Task, Time: 2.505261
    LogPlayLevel: BUILD FAILED
    PackagingResults: Error: Deployment failed! Unknown Error
    LogSlate: Only BGRA pngs, bmps or icos are supported in by External Image Picker
    LogTemp: Executing iPhonePackager certificates Engine -bundlename com.JamesARKitUnrealTest
    LogTemp: CWD: C:\Program Files\Epic Games\UE_4.19\Engine\Binaries\DotNET\IOS
    LogTemp: Initial Dir: C:\Program Files\Epic Games\UE_4.19
    LogTemp: Env CWD: C:\Program Files\Epic Games\UE_4.19\Engine\Binaries\DotNET\IOS

    #2
    Is it maybe related to this issue with number format/locale settings on the remote mac?

    Comment


      #3
      you need to install latest sierra and latest xcode, in that order.

      Comment


        #4
        Originally posted by IslandPlaya View Post
        Is it maybe related to this issue with number format/locale settings on the remote mac?
        Thanks for the tip. I'll give it a shot and update the post if it works or not.

        Comment

        Working...
        X