Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unreal Engine 4 is available for Win10 UWP app dev now

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    here is the link to my logs for people to help me out https://www.dropbox.com/sh/nj3nsimxs...ohJAeXIWa?dl=0

    Leave a comment:


  • replied
    Hi all,

    First off, thanks for your interest in this project and your enthusiasm for working through the early issues!

    Secondly, for those that missed it, there's been some good conversation on a commit thread over at the GitHub repo. I'm trying to move the discussion here so that more people can benefit from it. The TL;DR is (and thanks to all who provided this advice above):
    - There have been several fixes in the past couple of days, so if you pulled before yesterday and were having difficulty do give things another shot.
    - Pay careful attention to Company Distinguished Name; it should have the X509 format (in particular 'CN=blah', other bits optional).
    - Make sure you provide images in the Project Settings -> UWP page. Problems with the interface to do this have been addressed by recent commits.
    - Set the customizable colors in the Project Settings -> UWP page to something other than the default.

    Thirdly, let me see if I can help with some of the specific issues that are still affecting people:
    [MENTION=830]MrNexy[/MENTION] : I think your problem running the game (mentioned on GitHub) is coming from your editor command line parameters. If your game's location is listed in your UE4Games.uprojectdirs then you should just need the game name, no path; if it's not, then I believe you need the full path to the uproject file, including the file name itself. Here's the particular segment of your editor output that looks problematic:
    [2016.08.03-10.40.23:910][ 0]LogFileServerisplay: Connected GameDir = ../../../UWP_BLANK_TEST/
    [2016.08.03-10.40.23:910][ 0]LogFileServerisplay: Local GameDir = ../../../Engine/
    [MENTION=147492]towe102productions[/MENTION] : your log suggests that your manifest is now passing the UE-side validation checks (good!) but makeappx is still failing (bad!). That's the first time I've seen that happen, so kudos I guess . Next step would be to go look at the separate logfile generated for makeappx, mentioned in the spew you posted ('makeappx-2016.08.03-08.45.56.txt'). You should be able to find it in the Engine\Programs\AutomationTool\Saved\Logs folder. If you can share the contents I can try and help diagnose what went wrong.

    Cheers!

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by MrNexy View Post
    This is a quote from the Github commit comments that should address this.



    The distinguished company name in your description page of the project settings should be CN=rileytowe . If you're running the updated build with changes from approx 17 hours ago that should take care of it good sir.
    here is my new log file i still have problems
    Project.Package: ********** PACKAGE COMMAND STARTED **********
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): CommandUtils.Run: Run: C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\bin\x64\makeappx.exe pack /o /d "F:\test xbox\VehicleGame 4.12 - 2\Saved\StagedBuilds\UWP" /p "F:\test xbox\VehicleGame 4.12 - 2\Saved\StagedBuilds\UWP\VehicleGame.appx"
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): CommandUtils.Run: Run: Took 0.4256152s to run makeappx.exe, ExitCode=1
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): Program.Main: ERROR: AutomationTool terminated with exception: AutomationTool.AutomationException: Command failed (Result:1): C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\bin\x64\makeappx.exe pack /o /d "F:\test xbox\VehicleGame 4.12 - 2\Saved\StagedBuilds\UWP"
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): /p "F:\test xbox\VehicleGame 4.12 - 2\Saved\StagedBuilds\UWP\VehicleGame.appx". See logfile for details: 'makeappx-2016.08.03-08.45.56.txt'
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at AutomationTool.CommandUtils.RunAndLog(String App, String CommandLine, String Logfile, Int32 MaxSuccessCode, String Input, ERunOptions Options, Dictionary`2 EnvVars) in E:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\AutomationUtils\ProcessUtils.cs:line 814
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at UWP.Automation.UWPPlatform.Package(ProjectParams Params, DeploymentContext SC, Int32 WorkingCL) in e:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\UWP\UWPPlatform.Automation.cs:line 118
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at Project.Package(ProjectParams Params, Int32 WorkingCL) in e:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\Scripts\PackageCommand.Automation.cs:line 41
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at BuildCookRun.DoBuildCookRun(ProjectParams Params) in e:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\Scripts\BuildCookRun.Automation.cs:line 218
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at AutomationTool.BuildCommand.Execute() in E:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\AutomationUtils\BuildCommand.cs:line 28
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at AutomationTool.Automation.Execute(List`1 CommandsToExecute, CaselessDictionary`1 Commands) in E:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\AutomationUtils\Automation.cs:line 538
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at AutomationTool.Automation.Process(String[] CommandLine) in E:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\AutomationUtils\Automation.cs:line 509
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at AutomationTool.Program.MainProc(Object Param) in E:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\Program.cs:line 131
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at AutomationTool.InternalUtils.RunSingleInstance(Func`2 Main, Object Param) in E:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\AutomationUtils\Utils.cs:line 704
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): at AutomationTool.Program.Main() in E:\xbox one\Engine\Source\Programs\AutomationTool\Program.cs:line 54
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): Program.Main: AutomationTool exiting with ExitCode=1 (Error_Unknown)
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): Domain_ProcessExit
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): AutomationToolLauncher exiting with ExitCode=1
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): copying UAT log files...
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x64-64bit)): BUILD FAILED

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by towe102productions View Post
    here is my new problem Validation error reading XML schema from XDK. The 'Publisher' attribute is invalid - The value 'rileytowe' is invalid according to its datatype 'http://schemas.microsoft.com/appx/manifest/types:ST_Publisher_2010_v2' - The Pattern constraint failed.
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: Writing PRI config file to F:\test xbox\VehicleGame 4.12 - 2\Intermediate\Deploy\priconfig.xml ...
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: Successfully Completed
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: Microsoft (R) MakePRI Tool version 10.0.10011.16384
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: Copyright (C) 2013 Microsoft. All rights reserved.
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool:
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: MakePri: error 0x80080204: Appx manifest not found or is invalid. Please ensure well-formed manifest file is present. Or specify an index name with /in switch.
    This is a quote from the Github commit comments that should address this.

    One thing to call out on the Company name business: only the 'Company Distinguished Name' field should need the CN= treatment. Note '=' not '-'. Essentially if it's a valid X509 distinguished name you should be good. If that's not your experience then please do follow up (and include logs from the latest if possible). If you leave Company Distinguished Name empty you'll get a default value in your AppxManifest.xml of 'CN=No Publisher, O=No Publisher'. That's probably fine for development, but you'll want to fix it up eventually.
    The distinguished company name in your description page of the project settings should be CN=rileytowe . If you're running the updated build with changes from approx 17 hours ago that should take care of it good sir.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by MrNexy View Post
    Did you set the distinguished company name to 'CN=YourCompanyName' , fill all the image fields and change the colors at the bottom of the UWP page ?
    here is my new problem Validation error reading XML schema from XDK. The 'Publisher' attribute is invalid - The value 'rileytowe' is invalid according to its datatype 'http://schemas.microsoft.com/appx/manifest/types:ST_Publisher_2010_v2' - The Pattern constraint failed.
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: Writing PRI config file to F:\test xbox\VehicleGame 4.12 - 2\Intermediate\Deploy\priconfig.xml ...
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: Successfully Completed
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: Microsoft (R) MakePRI Tool version 10.0.10011.16384
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: Copyright (C) 2013 Microsoft. All rights reserved.
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool:
    MainFrameActions: Packaging (UWP (x86-32bit)): UnrealBuildTool: MakePri: error 0x80080204: Appx manifest not found or is invalid. Please ensure well-formed manifest file is present. Or specify an index name with /in switch.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by MrNexy View Post
    Did you set the distinguished company name to 'CN=YourCompanyName' , fill all the image fields and change the colors at the bottom of the UWP page ?
    yes trying a rebuild right now

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by towe102productions View Post
    i have the now repo and i am still getting that mesage
    Did you set the distinguished company name to 'CN=YourCompanyName' , fill all the image fields and change the colors at the bottom of the UWP page ?

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by MrNexy View Post
    There have been several changes made in the past day or so to the repo, you'll need to update your build.
    https://github.com/MICROSOFT-XBOX-AT...OFT_UWP_UNREAL
    i have the now repo and i am still getting that mesage

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by towe102productions View Post
    I am also getting the makepri.exe error is there a way to fix it
    Still getting MakePri.exe error 0x80080204,
    There have been several changes made in the past day or so to the repo, you'll need to update your build.
    https://github.com/MICROSOFT-XBOX-AT...OFT_UWP_UNREAL

    Leave a comment:


  • replied
    I am also getting the makepri.exe error is there a way to fix it
    Still getting MakePri.exe error 0x80080204,

    Leave a comment:


  • replied
    *Update*
    Woohoo ! Making progress. As of this post I'm not having any issues building or packaging UWP32 and UWP64 apps. The only issues that seem to remain are to do with deployment and testing, I'm currently working through these on GitHub with some other folks and the excellent support of jsyarrow.

    Originally posted by tremor_al View Post
    please do so, im getting all mixed from all the different things one has to do to properly setup the build and the project.
    Its always rough going at the start. Once it's established it'll be a walk in the park
    Last edited by Overwrite Games; 08-03-2016, 06:59 AM.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by tremor_al View Post
    please do so, im getting all mixed from all the different things one has to do to properly setup the build and the project.
    should have a video up by tomorrow

    Leave a comment:


  • replied
    please do so, im getting all mixed from all the different things one has to do to properly setup the build and the project.

    Leave a comment:


  • replied
    who think when we get this working i should do a video on how to set this up also i will create a post on how to set it up soon
    Last edited by towe102productions; 08-02-2016, 09:28 PM.

    Leave a comment:


  • replied
    Progress is being made....Build successful....Package Successful !

    Next up after I've built and packaged everything is testing. Through the IDE I built for UWP64.
    The splash screen starts up and it looks promising for a short while, then a breakpoint is triggered and I'm presented with the following output and screen:

    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Users\MrNexy\Documents\Unreal Projects\UWP_FPS_TEST\Binaries\UWP64\AppX\UWP_FPS_TEST\Binaries\UWP64\UWP_FPS_TEST.exe'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\ntdll.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\kernel32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\KernelBase.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\guard64.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\user32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\gdi32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\advapi32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\msvcrt.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\sechost.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\rpcrt4.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\psapi.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\imm32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\version.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\ole32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\combase.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\bcryptprimitives.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\shlwapi.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\fltLib.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\ntmarta.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\ws2_32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\dxgi.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\d3d11.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\XAudio2_9.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.VCLibs.140.00_14.0.24123.0_x64__8wekyb3d8bbwe\vccorlib140_app.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\oleaut32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.VCLibs.140.00_14.0.24123.0_x64__8wekyb3d8bbwe\msvcp140_app.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.VCLibs.140.00_14.0.24123.0_x64__8wekyb3d8bbwe\vcruntime140_app.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\ucrtbase.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\MMDevAPI.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\avrt.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\devobj.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\cfgmgr32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\propsys.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    The thread 0x2b48 has exited with code 0 (0x0).
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\kernel.appcore.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\twinapi.appcore.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\bcrypt.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\WinTypes.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\SHCore.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\actxprxy.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\Windows.ApplicationModel.Store.TestingFramework.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\CoreUIComponents.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\CoreMessaging.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\Windows.Storage.ApplicationData.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\windows.storage.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\powrprof.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\profapi.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\webservices.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\Windows.Globalization.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\BCP47Langs.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\MrmCoreR.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\Windows.UI.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\uxtheme.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\msctf.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\dwmapi.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\cryptbase.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\ExecModelClient.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\Windows.Shell.ServiceHostBuilder.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\execmodelproxy.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'UWP_FPS_TEST.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\System32\Windows.ApplicationModel.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    LocationPath = C:\Users\MrNexy\Documents\Unreal Projects\UWP_FPS_TEST\Binaries\UWP64\AppX
    BaseDir = C:\Users\MrNexy\Documents\Unreal Projects\UWP_FPS_TEST\Binaries\UWP64\AppX\UWP_FPS_TEST\Binaries\UWP64\
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../UWP_FPS_TEST/UWP_FPS_TEST.uproject] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/UWP_FPS_TEST/UWP_FPS_TEST.uproject]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/2D/Paper2D/Paper2D.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/2D/Paper2D/Paper2D.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Blendables/LightPropagationVolume/LightPropagationVolume.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Blendables/LightPropagationVolume/LightPropagationVolume.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Experimental/CharacterAI/CharacterAI.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Experimental/CharacterAI/CharacterAI.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Messaging/UdpMessaging/UdpMessaging.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Messaging/UdpMessaging/UdpMessaging.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Runtime/ArchVisCharacter/ArchVisCharacter.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Runtime/ArchVisCharacter/ArchVisCharacter.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Runtime/CableComponent/CableComponent.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Runtime/CableComponent/CableComponent.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Runtime/CustomMeshComponent/CustomMeshComponent.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Runtime/CustomMeshComponent/CustomMeshComponent.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Runtime/ExampleDeviceProfileSelector/ExampleDeviceProfileSelector.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Runtime/ExampleDeviceProfileSelector/ExampleDeviceProfileSelector.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Runtime/ProceduralMeshComponent/ProceduralMeshComponent.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Runtime/ProceduralMeshComponent/ProceduralMeshComponent.uplugin]
    UWPFile::OpenRead normalized [../../../Engine/Plugins/Slate/SlateRemote/SlateRemote.uplugin] into [C:/Users/MrNexy/Documents/Unreal Projects/UWP_FPS_TEST/Binaries/UWP64/AppX/Engine/Plugins/Slate/SlateRemote/SlateRemote.uplugin]
    Assertion failed: HasFoundDataDirectory [File:F:\MICROSOFT_UWP_UNREAL\Engine\Source\Runtime\Core\Private\Internationalization\ICUInternationalization.cpp] [Line: 119]
    ICU data directory was not discovered:
    ../../../UWP_FPS_TEST/Content/Internationalization
    ../../../Engine/Content/Internationalization
    UWP_FPS_TEST.exe has triggered a breakpoint.
    Click image for larger version

Name:	Breakpoint.jpg
Views:	1
Size:	338.8 KB
ID:	1112923

    When I locate the PDB in the UWP64 Binary folder, it drops me into ICUInternationalization.cpp with the callstack below.

    > UWP_FPS_TEST.exe!FICUInternationalization::Initialize() Line 119 C++
    UWP_FPS_TEST.exe!FInternationalization::Get() Line 24 C++
    UWP_FPS_TEST.exe!BeginInitTextLocalization() Line 19 C++
    UWP_FPS_TEST.exe!FEngineLoop::AppInit() Line 3064 C++
    UWP_FPS_TEST.exe!FEngineLoop::PreInit(const wchar_t * CmdLine) Line 1228 C++
    UWP_FPS_TEST.exe!GuardedMain(const wchar_t * CmdLine, HINSTANCE__ * hInInstance, HINSTANCE__ * hPrevInstance, int nCmdShow) Line 963 C++
    UWP_FPS_TEST.exe!ViewProvider::[Windows::ApplicationModel::Core::IFrameworkView]::Run() Line 771 C++
    [External Code]
    Hit continue as I may the breakpoint eventually sticks to the following:
    > UWP_FPS_TEST.exe!FCulture::FICUCultureImplementation::GetCanonicalName(const FString & Name) Line 134 C++
    I am using one of Epic's example games to test this all out, so I'm not sure if that is where the issue comes in. I make a completely empty project to see if this is the case. However I feel that it may not be.

    Leave a comment:

Working...
X