Announcement

Collapse
No announcement yet.

Getting this error message after trying to run my packaged game .

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Getting this error message after trying to run my packaged game .

    How do i fix that ?
    Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	227.7 KB
ID:	1135277

    And i'v compiled an other project of mine right after this attempt with the same unreal editor version ( 4.1 ) and it worked with no problems .
    Last edited by Sahkan; 06-07-2014, 12:57 PM.
    Check out my game OldSchool Nightmare : http://www.indiedb.com/games/oldschool-nightmare

    #2
    Take a look at this thread: https://answers.unrealengine.com/que...s-missing.html


    "MSVCP120.dll is required for running an application built with VS2013 (that dynamically links to the C runtime).

    You mentioned installing Visual Studio didn't fix this? That's odd, as Visual Studio installs this DLL.

    A better solution for non-programmers is to install the redistribution for VS2013.

    http://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=40784"

    Comment


      #3
      Originally posted by fighter5347 View Post
      Take a look at this thread: https://answers.unrealengine.com/que...s-missing.html


      "MSVCP120.dll is required for running an application built with VS2013 (that dynamically links to the C runtime).

      You mentioned installing Visual Studio didn't fix this? That's odd, as Visual Studio installs this DLL.

      A better solution for non-programmers is to install the redistribution for VS2013.

      http://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=40784"
      Thanks but i did build the UE4 with vs2013 and i can pack other projects, only this project has this problem, what can it be ? it aslo alert about other project files that are exist and working .
      Check out my game OldSchool Nightmare : http://www.indiedb.com/games/oldschool-nightmare

      Comment


        #4
        Also packaged this project with an other map as default, and it seems like only when i try to open this map ( console command : open levelName ) it happens.
        Check out my game OldSchool Nightmare : http://www.indiedb.com/games/oldschool-nightmare

        Comment


          #5
          I'v isolated the problem, this is not the map, this is a certain blueprint instance(Actor), a blueprint that fits this issue which i'v wrote about in this thread yesterday :
          https://forums.unrealengine.com/show...a-certain-size

          And now i'v tried to convert the project to UE4.2 . And each time i try to open that blueprint over there for editing the editor just crashes ( Back to desktop no error just disappeared )
          Last edited by Sahkan; 06-08-2014, 01:10 AM.
          Check out my game OldSchool Nightmare : http://www.indiedb.com/games/oldschool-nightmare

          Comment

          Working...
          X