Announcement

Collapse
No announcement yet.

Editor doesn't know it has opened VS already

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Editor doesn't know it has opened VS already

    When creating a new class or opening an existing one my UE4 will open VS in about 2 seconds in the correct location, but the "Loading Visual Studio 2017" notification on the bottom right of the editor will not go away. It'll stay there for about 5-10 minutes and then open another VS window which will then bug me about IntelliSense cache location being used already by the previous window. During all that time I can't open any other cpp files from inside the editor.
    Advice?

    Oh, and it happens with both 4.18 and 4.19 preview.
    Last edited by SinineSiil; 03-04-2018, 04:10 PM.

    #2
    It's a bug. There are tons of other posts/bug reports about this and it's supposedly going to be fixed in 4.19.

    Comment


      #3
      Thanks for letting me know. Hopefully Epic will fix it before they take 4.19 out of preview. It's really frustrating to do work with C++ code at the moment.

      Comment


        #4
        Could I have a link to the issue page at https://issues.unrealengine.com/ ? If it exists. I tried searching it but couldn't figure out specific keywords.

        Comment


          #5
          Not only that, is just opening visual studio without find any header or something

          Comment


            #6
            Yup, very annoying, it opens VS, then if i do not notice i have some code written in first opened VS, and some code in newly opened VS. Then all is messed up.

            Comment

            Working...
            X