Announcement

Collapse
No announcement yet.

HELP! Over 400 errors in VS after updating Visual Studio

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    HELP! Over 400 errors in VS after updating Visual Studio

    Hi all,

    I hope someone can help me with this weird problem.
    In short I got this flag message in Visual Studio with the notice to update Visual Studio.
    After the update I could not compile my build through UE, and next to that I got over 400 errors in the scripts (in VS).
    After googling answers I “cleaned” and rebuild the VS code, it helped so that I could compile through Unreal Engine again.

    But the errors remain in the code. They all seem like no real errors (the code was perfect before) but I believe it just does not reconize the UE standard coding anymore.
    The errors only seem to persist in the Header cpp files. No errors in my own files (opendoor &position report).

    Samples of .h files are:
    function.h, corecrt_math.h, stdio.h, wchar.h, UnrealString.h, corecrt_wstdlib.h etc etc…

    Sample Error descriptions are: "missing ;", “expected a ;”, “this declaration has no storage class or type specifier”, "Cannot open source file “initializer_list” … and many more.

    In Sourcetree it tells me the following files are removed:
    …\section_3\BuildingEscape.vs\BuildingEscape\v15\Solution.VC.db-shm
    …\section_3\BuildingEscape.vs\BuildingEscape\v15\Solution.VC.db-wal

    I do have these files in my folder:
    ".Browse.VC" (371MB)
    ".Solution.VC" (13MB)

    Does anyone know how I can get VS to reconize my the UE coding again?

    #2
    I had a similar issue. I had to uninstall Windows Kit 10 and 8.1 and install them again. To be safe I restarted my machine after uninstalling. Hope it helps.
    SolidGasGames

    Comment


      #3
      Originally posted by Telimaktar View Post
      I had a similar issue. I had to uninstall Windows Kit 10 and 8.1 and install them again. To be safe I restarted my machine after uninstalling. Hope it helps.
      Sorry for the late reply. Yes I fixed it by regenerating the game files and reinventing the headerfiles.. After the 4.16 update allot of things changed so I needed to update that too. Thanks for your help!

      Comment

      Working...
      X