Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.15 Dedicated server not running

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    4.15 Dedicated server not running

    Having some issues running a dedicated server on 4.15. I changed things over to be the same as ShoooterGame, and I had it running before, but now it doesn't seem to run properly. I package up my game, build the server executable, and move it over to my packaged game and this is what I get when I run it.

    Code:
    Log file open, 02/17/17 23:21:43
    LogPlatformFile: Not using cached read wrapper
    LogInit:Display: RandInit(-43480093) SRandInit(-43480093).
    LogTaskGraph: Started task graph with 5 named threads and 9 total threads with 1 sets of task threads.
    LogStats: Stats thread started at 0.067777
    LogInit: Using libcurl 7.47.1
    LogInit:  - built for x86_64-pc-win32
    LogInit:  - supports SSL with OpenSSL/1.0.2g
    LogInit:  - supports HTTP deflate (compression) using libz 1.2.8
    LogInit:  - other features:
    LogInit:      CURL_VERSION_SSL
    LogInit:      CURL_VERSION_LIBZ
    LogInit:      CURL_VERSION_IPV6
    LogInit:      CURL_VERSION_ASYNCHDNS
    LogInit:      CURL_VERSION_LARGEFILE
    LogInit:      CURL_VERSION_IDN
    LogInit:  CurlRequestOptions (configurable via config and command line):
    LogInit:  - bVerifyPeer = false  - Libcurl will NOT verify peer certificate
    LogInit:  - bUseHttpProxy = false  - Libcurl will NOT use HTTP proxy
    LogInit:  - bDontReuseConnections = false  - Libcurl will reuse connections
    LogInit:  - CertBundlePath = nullptr  - Libcurl will use whatever was configured at build time.
    LogOnline:Display: STEAM: Loading Steam SDK 1.32
    LogInit: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
    LogInit: Build: ++UE4+Release-4.15-CL-0
    LogInit: Engine Version: 4.15.0-0+++UE4+Release-4.15
    LogInit: Compatible Engine Version: 4.15.0-0+++UE4+Release-4.15
    LogInit: Net CL: 0
    LogDevObjectVersion: Number of dev versions registered: 14
    LogDevObjectVersion:   Dev-Blueprints (B0D832E4-1F89-4F0D-ACCF-7EB736FD4AA2): 8
    LogDevObjectVersion:   Dev-Build (E1C64328-A22C-4D53-A36C-8E866417BD8C): 0
    LogDevObjectVersion:   Dev-Core (375EC13C-06E4-48FB-B500-84F0262A717E): 2
    LogDevObjectVersion:   Dev-Editor (E4B068ED-F494-42E9-A231-DA0B2E46BB41): 14
    LogDevObjectVersion:   Dev-Framework (CFFC743F-43B0-4480-9391-14DF171D2073): 22
    LogDevObjectVersion:   Dev-Mobile (B02B49B5-BB20-44E9-A304-32B752E40360): 0
    LogDevObjectVersion:   Dev-Networking (A4E4105C-59A1-49B5-A7C5-40C4547EDFEE): 0
    LogDevObjectVersion:   Dev-Online (39C831C9-5AE6-47DC-9A44-9C173E1C8E7C): 0
    LogDevObjectVersion:   Dev-Physics (78F01B33-EBEA-4F98-B9B4-84EACCB95AA2): 0
    LogDevObjectVersion:   Dev-Platform (6631380F-2D4D-43E0-8009-CF276956A95A): 0
    LogDevObjectVersion:   Dev-Rendering (12F88B9F-8875-4AFC-A67C-D90C383ABD29): 12
    LogDevObjectVersion:   Dev-Sequencer (7B5AE74C-D270-4C10-A958-57980B212A5A): 3
    LogDevObjectVersion:   Dev-VR (D7296918-1DD6-4BDD-9DE2-64A83CC13884): 0
    LogDevObjectVersion:   Dev-LoadTimes (C2A15278-BFE7-4AFE-6C17-90FF531DF755): 1
    LogInit: Compiled (64-bit): Feb 17 2017 14:49:25
    LogInit: Compiled with Visual C++: 19.00.24215.01
    LogInit: Build Configuration: Development
    LogInit: Branch Name: ++UE4+Release-4.15
    LogInit: Command line: -log
    LogInit: Base directory: C:/builds/WindowsNoEditor/TDS/Binaries/Win64/
    LogInit: Installed Engine Build: 0
    LogInit: Presizing for max 2097152 objects, including 0 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes for permanent pool.
    LogStreaming:Display: Async Loading initialized: New Async IO: true, Event Driven Loader: true, Async Loading Thread: false
    LogInit: Object subsystem initialized
    [2017.02.18-05.21.43:793][  0]LogInit: Selected Device Profile: [WindowsServer]
    [2017.02.18-05.21.43:793][  0]LogInit: Applying CVar settings loaded from the selected device profile: [WindowsServer]
    [2017.02.18-05.21.43:797][  0]LogInit: Computer: LATTA-MAIN
    [2017.02.18-05.21.43:797][  0]LogInit: User: Null
    [2017.02.18-05.21.43:798][  0]LogInit: CPU Page size=65536, Cores=6
    [2017.02.18-05.21.43:798][  0]LogInit: High frequency timer resolution =3.513591 MHz
    [2017.02.18-05.21.43:798][  0]LogMemory: Memory total: Physical=31.9GB (32GB approx)
    [2017.02.18-05.21.43:799][  0]LogMemory: Platform Memory Stats for WindowsServer
    [2017.02.18-05.21.43:799][  0]LogMemory: Process Physical Memory: 108.71 MB used, 108.71 MB peak
    [2017.02.18-05.21.43:799][  0]LogMemory: Process Virtual Memory: 124.05 MB used, 124.05 MB peak
    [2017.02.18-05.21.43:799][  0]LogMemory: Physical Memory: 14133.39 MB used,  18545.57 MB free, 32678.97 MB total
    [2017.02.18-05.21.43:800][  0]LogMemory: Virtual Memory: 412.36 MB used,  18545.57 MB free, 134217728.00 MB total
    [2017.02.18-05.21.43:830][  0]LogTextLocalizationManager: No specific translations for ('en-US') exist, so ('en') translations will be used.
    [2017.02.18-05.21.43:949][  0]LogAssetRegistry: FAssetRegistry took 0.0270 seconds to start up
    [2017.02.18-05.21.43:951][  0]LogPackageLocalizationCache: Processed 3 localized package path(s) for 2 prioritized culture(s) in 0.002325 seconds
    [2017.02.18-05.21.43:969][  0]LogTemp:Warning: game session constructor
    [2017.02.18-05.21.43:984][  0]LogBlueprintUserMessages:Warning: DEBUG: LocalNotification DefaultPlatformService NOT FOUND
    [2017.02.18-05.21.43:986][  0]LogInit: Selected Device Profile: [WindowsServer]
    [2017.02.18-05.21.43:992][  0]LogNetVersion: GetLocalNetworkVersion: CL: 0, ProjectName: tds, ProjectVersion: , EngineNetworkVersion: 2, GameNetworkVersion: 0, NetworkChecksum: 1920712341
    [2017.02.18-05.21.44:003][  0]LogUObjectArray: 28755 objects as part of root set at end of initial load.
    [2017.02.18-05.21.44:003][  0]LogUObjectAllocator: 6028224 out of 0 bytes used by permanent object pool.
    [2017.02.18-05.21.44:004][  0]LogUObjectArray: CloseDisregardForGC: 0/0 objects in disregard for GC pool
    [2017.02.18-05.21.44:004][  0]LogModuleManager:Warning: ModuleManager: Module 'XAudio2' not found - its StaticallyLinkedModuleInitializers function is null.
    [2017.02.18-05.21.44:029][  0]LogEngine: Initializing Engine...
    [2017.02.18-05.21.44:031][  0]LogStreaming:Warning: Export 1 (MaterialExpressionVectorParameter0) in ../../../Engine/Content/EngineDebugMaterials/DebugMeshMaterial.uasset was not created.
    [2017.02.18-05.21.44:031][  0]LogStreaming:Warning: File ../../../Engine/Content/EngineDebugMaterials/DebugMeshMaterial.uasset had 1k of exports we never loaded.
    [2017.02.18-05.21.44:032][  0]LogStreaming:Warning: Export 1 (MaterialExpressionTextureSample_1) in ../../../Engine/Content/EngineMaterials/M_InvalidLightmapSettings.uasset was not created.
    [2017.02.18-05.21.44:033][  0]LogStreaming:Warning: File ../../../Engine/Content/EngineMaterials/M_InvalidLightmapSettings.uasset had 1k of exports we never loaded.
    [2017.02.18-05.21.44:034][  0]LogStreaming:Warning: Export 1 (MaterialExpressionVectorParameter_4) in ../../../Engine/Content/EditorMaterials/GizmoMaterial.uasset was not created.
    [2017.02.18-05.21.44:034][  0]LogStreaming:Warning: File ../../../Engine/Content/EditorMaterials/GizmoMaterial.uasset had 1k of exports we never loaded.
    [2017.02.18-05.21.44:035][  0]LogStreaming:Warning: Export 1 (MaterialExpressionScalarParameter_0) in ../../../Engine/Content/EngineMaterials/PhAT_JointLimitMaterial.uasset was not created.
    [2017.02.18-05.21.44:036][  0]LogStreaming:Warning: Export 2 (MaterialExpressionVectorParameter_0) in ../../../Engine/Content/EngineMaterials/PhAT_JointLimitMaterial.uasset was not created.
    [2017.02.18-05.21.44:036][  0]LogStreaming:Warning: File ../../../Engine/Content/EngineMaterials/PhAT_JointLimitMaterial.uasset had 1k of exports we never loaded.
    [2017.02.18-05.21.44:039][  0]LogInit: Texture streaming: Disabled
    [2017.02.18-05.21.44:043][  0]LogInit:Display: Game Engine Initialized.
    [2017.02.18-05.21.44:043][  0]LogInit:Display: Starting Game.
    [2017.02.18-05.21.44:043][  0]LogNet: Browse: /Game/Maps/MainMenuMap?Name=Player
    [2017.02.18-05.21.44:044][  0]LogLoad: LoadMap: /Game/Maps/MainMenuMap?Name=Player
    [2017.02.18-05.21.44:056][  0]LogMemory: Platform Memory Stats for WindowsServer
    [2017.02.18-05.21.44:056][  0]LogMemory: Process Physical Memory: 164.61 MB used, 169.70 MB peak
    [2017.02.18-05.21.44:057][  0]LogMemory: Process Virtual Memory: 155.58 MB used, 161.21 MB peak
    [2017.02.18-05.21.44:057][  0]LogMemory: Physical Memory: 14195.30 MB used,  18483.66 MB free, 32678.97 MB total
    [2017.02.18-05.21.44:057][  0]LogMemory: Virtual Memory: 462.59 MB used,  18483.66 MB free, 134217728.00 MB total
    [2017.02.18-05.21.44:057][  0]LogMemory: 
    [2017.02.18-05.21.44:058][  0]Allocator Stats for binned2: (not implemented)
    [2017.02.18-05.21.44:063][  0]LogWindows: Windows GetLastError: The operation completed successfully. (0)
    [2017.02.18-05.21.44:139][  0]LogWindows:Error: === Critical error: ===
    [2017.02.18-05.21.44:140][  0]LogWindows:Error: 
    [2017.02.18-05.21.44:140][  0]LogWindows:Error: Assertion failed: !bCheckAdded || NodeRef.bAddedToGraph [File:C:\UnrealEngine\Engine\Source\Runtime\CoreUObject\Public\Serialization/AsyncLoading.h] [Line: 248] 
    [2017.02.18-05.21.44:141][  0]LogWindows:Error: 
    [2017.02.18-05.21.44:141][  0]LogWindows:Error: 
    [2017.02.18-05.21.44:142][  0]LogWindows:Error: 
    [2017.02.18-05.21.44:142][  0]LogWindows:Error: KERNELBASE.dll!0x0000000022327788
    [2017.02.18-05.21.44:143][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E97F7AA
    [2017.02.18-05.21.44:143][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E7A898A
    [2017.02.18-05.21.44:143][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E72FAB8
    [2017.02.18-05.21.44:144][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E9E6A90
    [2017.02.18-05.21.44:144][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EA4686D
    [2017.02.18-05.21.44:145][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EA0783E
    [2017.02.18-05.21.44:146][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E9E36AF
    [2017.02.18-05.21.44:146][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EA22B0E
    [2017.02.18-05.21.44:146][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EA295DB
    [2017.02.18-05.21.44:147][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EA4A1CF
    [2017.02.18-05.21.44:147][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EA49338
    [2017.02.18-05.21.44:148][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EA0FCA5
    [2017.02.18-05.21.44:149][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EB9F3AA
    [2017.02.18-05.21.44:150][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008EB9EC19
    [2017.02.18-05.21.44:150][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x0000000090F2699D
    [2017.02.18-05.21.44:150][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x0000000090EE216F
    [2017.02.18-05.21.44:151][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x00000000907FBF1A
    [2017.02.18-05.21.44:152][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E54A304
    [2017.02.18-05.21.44:152][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E549862
    [2017.02.18-05.21.44:153][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E5499DA
    [2017.02.18-05.21.44:153][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x000000008E558E48
    [2017.02.18-05.21.44:153][  0]LogWindows:Error: TDSServer.exe!0x0000000092289A9B
    [2017.02.18-05.21.44:154][  0]LogWindows:Error: KERNEL32.DLL!0x0000000023738364
    [2017.02.18-05.21.44:154][  0]LogWindows:Error: ntdll.dll!0x0000000025E870D1
    [2017.02.18-05.21.44:154][  0]LogWindows:Error: ntdll.dll!0x0000000025E870D1
    [2017.02.18-05.21.44:155][  0]LogWindows:Error: 
    [2017.02.18-05.21.44:163][  0]LogExit: Executing StaticShutdownAfterError
    [2017.02.18-05.21.44:164][  0]LogWindows: FPlatformMisc::RequestExit(1)
    [2017.02.18-05.21.44:164][  0]Log file closed, 02/17/17 23:21:44
    I looked a bit into it but doesn't seem like there's much info out there for this problem. Any help would be appreciated, thank you!
    Check out my current development at https://lattasoft.com!

    #2
    A quick way to fix this is unchecking "Event Driven Loading Enabled" in Streaming section and packaging again. Im not sure of the repercussions of this just yet but i can continue deploying my servers like this
    Last edited by KukoBar; 02-21-2017, 10:50 PM.

    Comment


      #3
      Originally posted by KukoBar View Post
      A quick way to fix this is unchecking "Even Driven Loading Enabled" in Streaming section and packaging again. Im not sure of the repercussions of this just yet but i can continue deploying my servers like this
      I was suffering with the same issue and this fixes it. It's also Event not Even, just want it to be abundantly clear for people that are getting this issue.

      Comment


        #4
        This bug also bit me, took a bit to figure out, was enabled by default in my project. I can't seem to find any official documentation about what the Event Driven Loader is, can anyone provide any links?

        Has anyone made a bug report yet?

        Comment


          #5
          Just experienced the same "bug" ? I have no idea what "Event Driven Loading Enabled" does, but unchecking it worked for me as well.

          Comment


            #6
            Hi! I ran into the same problem and i can confirm that unchecking "Event Driven Loading Enabled" fixed it (4.15 release).

            Comment


              #7
              confirming this fixed it for me as well

              Comment


                #8
                Same problem here, thank you so much guys! was doing my head in!
                Outer Planet Studios
                http://outerplanet.webflow.io/

                Comment


                  #9
                  This is a bug in that case, make sure to report it on Answerhub or it'll never get fixed

                  Comment


                    #10
                    I experienced this problem on Win64 Dedicated Server as well and unchecking "Event Driven Loader Enabled" fixed the problem.
                    Last edited by Parvan; 04-27-2017, 07:11 AM.

                    Metahusk: A 501(c)(3) Creative Development Cooperative
                    Projects | Forums | Repositories | Nonprofit | Donate

                    Comment


                      #11
                      Originally posted by TheJamsh View Post
                      This is a bug in that case, make sure to report it on Answerhub or it'll never get fixed
                      For reference, Doug Wilson (Epic Staff) did submit a bug. You can find it here: https://issues.unrealengine.com/issue/UE-42742

                      Comment

                      Working...
                      X