Announcement

Collapse
No announcement yet.

Web Browser Widget Broken?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Web Browser Widget Broken?

    I get the following error when compiling and it works in the editor but not in the standalone engine. This is weird i have even reinstalled the entire engine at this point...

    How do i fix this or properly use the web browser widget its like the files needed are not even included? Im using 4.10.2. yes i've enabled it in the plugins options and restarted the browser

    Warning: Can't find file for asset '/Script/WebBrowserWidget' while loading ../../../../../../Users/dark5/Documents/Unreal Projects/darkstorm/Content/UI/Blueprints/MainMenu.uasset.
    LoadErrors:Error: Error /Game/UI/Blueprints/MainMenu : Can't find file for asset. /Script/WebBrowserWidget
    LogLinker:Warning: Can't find file '/Script/WebBrowserWidget'


    Last edited by Dark583; 02-04-2016, 09:00 AM.
    Cepheus Protocol
    recruitment@halcyonwinds.com

    #2
    bump why does this occur? the Widget auto deletes its self after restarting the engine
    Cepheus Protocol
    recruitment@halcyonwinds.com

    Comment


      #3
      I opened a report for this : https://answers.unrealengine.com/que...d-to-load.html
      If you can add your comment in it so it get caught quicker as multiple users are impacted.

      thanks,

      Comment


        #4
        Have you found a way to solve this?

        Comment


          #5
          Having this same issue.

          Comment

          Working...
          X