Announcement

Collapse
No announcement yet.

Setting material on a static mesh component just shows grid material...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Setting material on a static mesh component just shows grid material...

    This is peculiar, because I didn't actually have this problem with my project until recently. Somewhere along my blueprint chain, I have a simple "Set Material" hooked up to a static mesh component of an object in the level, changing the material of element 1 from plain black to a 2D render. The only problem is whenever this event executes, it sets the material to the default-ish light gray/dark gray grid checker pattern. I even hooked up a print string after the "Set Material" action, which prints out the name of the material that's currently on the same element - and it says that the one I want is applied. I don't know what's wrong, because I had this hooked up before, and it worked then.

    Picture for reference:
    Click image for larger version

Name:	SetMaterialTroubles.JPG
Views:	1
Size:	54.2 KB
ID:	1171424

    #2
    Try setting the element index to 0 and see if its doing something weird

    Comment


      #3
      Same thing. Turned the other element into the grey grid material.

      Comment


        #4
        Well, this was embarrassing. I just deleted the in-level actor and put another one in, and it worked out fine... Thanks Zoltan for the advice though!

        Comment

        Working...
        X