Announcement

Collapse
No announcement yet.

3D Widget Buttons Not Activating Correctly

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    It might just of been a bug that was fixed with the new update.

    Leave a comment:


  • replied
    Update: I can for sure say its something in 4.9. I had cloned my project to 4.10 and the widget worked fine. I also deleted the 4.9 engine and redownloaded it which still gave me the non working widget issue even with new projects. Not sure what 4.9 differently compared to 4.10.

    Leave a comment:


  • started a topic 3D Widget Buttons Not Activating Correctly

    3D Widget Buttons Not Activating Correctly

    Howdy there!

    I'm having an issue getting a 3D Widget setup.

    I followed this documentation tutorial: https://docs.unrealengine.com/latest...ets/index.html
    Everything works perfectly up until I try to use the buttons though. When I mouse over each button only one of them lights up (the one that lights up changes each time I stop and play the game). When I move the cursor over each button vertically only the one button lights up and if I stay on that one individual button and move the cursor side to side then each of the other two non working buttons being to lights up and function.

    Here's a video of what I'm seeing: https://drive.google.com/open?id=0B5...C14b2UwYmpFUE0

    Any help would be appreciated

    EDIT: I tried remaking the same exact thing using a new project from 4.9 and 4.10. In 4.10 it works flawlessly but even with a new project from 4.9 I still get the same weird results explained above.

    Last edited by BananaKing932; 12-20-2015, 05:36 AM. Reason: Added information.
Working...
X