Announcement

Collapse
No announcement yet.

little bug at BP save

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    little bug at BP save

    Hi,

    i have a bug with a bp.
    When i execute the project all work good but when i quit the project and save all the bp, when i re-open the project a pin is no more connected.

    Click image for larger version

Name:	bp_bug_1.PNG
Views:	1
Size:	129.8 KB
ID:	1156177
    Click image for larger version

Name:	bp_bug_2.PNG
Views:	1
Size:	104.0 KB
ID:	1156178

    Someone have a solution or can explain me why that's not save ?

    thx

    #2
    All I can suggest is that you create a new blueprint, and copy-paste this into the new one.
    Marketplace Assets

    Advanced Mobile Input: Marketplace Page | Support Thread ――― Easy Input Remapping: Marketplace Page | Support Thread
    Multiplayer Blueprint Chat System: Marketplace Page | Support Thread ――― Closing Credits System: Marketplace Page | Support Thread
    Minesweeper Template: Marketplace Page | Support Thread ――― Maze Creator: Marketplace Page | Support Thread

    Comment


      #3
      I am getting a similar problem with my ENTIRE PROJECT. Closing the editor results in random **** just getting hosed. It especially targets children of parent objects. Those are the ones it likes to destroy the most.
      - Russell Meakim AKA The Castle
      BLOG: https://steemit.com/@thecastle

      Comment


        #4
        ok,

        i will try thx.

        Comment

        Working...
        X