Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with multiplayer shootout example when returning to menu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Problem with multiplayer shootout example when returning to menu

    Steps to reproduce:
    1) Launch game as standalone from editor
    2) Press Play
    3) Press Escape key and choose Leave

    Instead of menu you see black screen if you close window UE4 crash reporter window appears
    saying "You do not have any debugging symbols required to display the callstack for this crash."

    Anyone encountered this?
    My system is win 8.1, engine version 4.8.2-2614606+++depot+UE4-Releases+4.8
    Last edited by BocharikKiller87; 07-21-2015, 11:12 AM.

    #2
    Originally posted by BKremnev View Post
    Steps to reproduce:
    1) Launch game as standalone from editor
    2) Press Play
    3) Press Escape key and choose Leave

    Instead of menu you see black screen if you close window UE4 crash reporter window appears
    saying "You do not have any debugging symbols required to display the callstack for this crash."

    Anyone encountered this?
    My system is win 8.1, engine version 4.8.2-2614606+++depot+UE4-Releases+4.8
    To be honest, the Shootout Example was made in 4.7. It is similar to my project that i put on the market
    (similar in using widgets and networking). My project nearly broke when updating it to 4.8, because Epic
    changed a lot of things, like the lifetime of a widget in the GameInstance at levelchange.

    Because normally when coming back from the Game, you just add the existing (and saved) MainMenu widget
    back to the Viewport from inside the GameInstance. Or at least create a new one and add this. But shortly after
    the MainMenu Level opens, the variables that store the widget are all cleared. Don't ask me why.. i wanted to put
    up an AnswerHUB request to revert these changes, but simply had no time for it by now.

    Maybe you can gather some more bugs, because they seem to appear in epics own projects too. (:
    Open for contracted work | C++/BP (incl. Multiplayer) | Tutoring | VR

    My UE4 Blog/Page with Tutorials and more: Hit me for ALL the things!
    (Including 100+ Pages Multiplayer Network Compendium to get you started.)

    Comment


      #3
      Originally posted by eXi View Post
      Maybe you can gather some more bugs, because they seem to appear in epics own projects too. (:
      Hehe if they need QA Engineer they can hire me for sure!

      Comment


        #4
        Is this issue still present in the latest UE4 version?

        Comment


          #5
          Originally posted by Davision View Post
          Is this issue still present in the latest UE4 version?
          It still happens in 4.10.4
          Dev Blog
          Twitter: @TheRealSpoonDog
          150 FREE Blueprint functions for your project

          Comment


            #6
            Originally posted by Davision View Post
            Is this issue still present in the latest UE4 version?
            Still occurs on 4.16.3

            I added a break-point to step through the execution of the ShowMainMenuEvent.

            It appears that the main menu widget does in fact load but as soon as it does the MainMenu level completes loading and the screen goes blank.

            UPDATE: I found a simple fix, see my reply on the AnswerHUB for details:
            https://answers.unrealengine.com/que...#answer-666789
            Last edited by Wobbleyheadedbob; 08-07-2017, 01:33 PM. Reason: Found a solution

            Comment

            Working...
            X