Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sprites following a spline

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Sprites following a spline

    I've created a blueprint to make a sprite move back and forth along a spline. Can anyone tell me what is wrong with it?

    Click image for larger version

Name:	spline.png
Views:	1
Size:	382.7 KB
ID:	1141276

    #2
    I assume your "Movement" track values go from 0 to 1. If it's not the case, you would fall out of the spline. What behaviour are you experiencing?
    Song of Horror's official website
    Song of Horror Facebook , Twitter and YouTube
    Check us out on our Forum thread too!

    Comment


      #3
      Hello,
      if you have set your timeline with autoplay and loop checked (what the two symbols at top right of the timeline say), you don't need an event begin play (which may be your trouble)
      If it does not work without it then it may come from your timeline as IMC.Wander said, or from your sprite.

      Comment


        #4
        Hi

        "Get World Location...." not "Get World Direction..."
        Website [ LINK ]
        Twitter [ LINK ]
        Support ! [ LINK ]

        Comment


          #5
          You are right Mhousse, i didn't see it !

          Comment


            #6
            Right! I didn't see it either. One thing. If the paper sprite is the root component and we move it, will the other components move along? I guess yes, no?
            Song of Horror's official website
            Song of Horror Facebook , Twitter and YouTube
            Check us out on our Forum thread too!

            Comment

            Working...
            X