Announcement

Collapse
No announcement yet.

Multiplayer Lobby blueprint error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Multiplayer Lobby blueprint error

    I am following the Ue4 multiplayer multiplayer tutorial https://www.youtube.com/watch?v=D6QtvPrqNLg

    When I get into my lobby, the menu does not appear. I'm just waiting in the lobby room with no way to proceed to start the game.

    I opened up the log and found a few errors. It is strange since I followed the tutorial exactly, and retried it a few times. It's an official Unreal tutorial, but was using v 4.11 I think. I am running v 4.13.

    PIE:Error: Error Blueprint Runtime Error: Attempted to assign to None from function: 'ExecuteUbergraph_MyPlayerController_1' from node: Set Player1_Enum in graph: EventGraph in object: MyPlayerController_1 with description: Attempted to assign to None

    LogBlueprint:Error: [Compiler LobbyMenu] Error Binding: Property ' bIsEnabledDelegate ' on Widget ' TextBlock_1 ': Member:EnableReadyStartButton Has the wrong number of arguments, it needs to return 1 value and take no parameters.

    LogFileManager:Error: Error deleting file 'Z:/Projects/BloodDome/BloodDome/Content/Blueprints/2DSideScrollerBP/Blueprints/Levels/GameInfoInstance.uasset'.

    LogBlueprint:Error: [Compiler LobbyGameMode] Error Invalid pin connection from ' OutActors ' to ' SpawnPoints '. You may have changed the type after the connections were made.


    Apparently many people following this tutorial have been stuck at this point. Everyone seems to have identified the problem based on these errors in the log, but so far nobody has come up wit ha solution on how to fix

    #2
    try downloading the original project for 4.11
    Last edited by brahoule; 03-31-2018, 06:06 PM.

    Comment


      #3
      I will, thank you!

      Comment

      Working...
      X