Announcement

Collapse
No announcement yet.

Help adding a widget to a vertical scrollbox to my main HUD widget from the FirstPersonCharacter BP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Help adding a widget to a vertical scrollbox to my main HUD widget from the FirstPersonCharacter BP

    As the title says, I would like some help adding my button widget to a vertical scroll box located in my main HUD widget from the FirstPersonCharacter Blueprint. Right now it only works if added from my HUD widget. I want to move as much in to my first person character blueprint as possible so I don't have to use as many event dispatchers, and I think it makes it easier to work on things. If anyone knows of a better place I should be putting all my inventory stuff then please let me know. Thanks


    I am using:
    • 1 FirstPersonCharacter blueprint
    • 1 Main HUD widget - named: InventoryHUD
    • 1 Button widget to add to the vertical scroll box in my Main HUD widget. - named: InventoryItemButton

    Below is how it looks and works in my main HUD widget;

    Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	73.2 KB
ID:	1224507

    Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	64.9 KB
ID:	1224508

    Here is what I was testing just to see if I could get the button to go in the vertical scroll box from the FirstPersonCharacter blueprint. I left the loop and other stuff out hoping I could narrow down why it isn't showing up. I am able to directly add it to viewport but then it just sits at the top left of the HUD screen lol. I need it added as a child.

    Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	1
Size:	107.2 KB
ID:	1224506


    Thanks for taking a look
    Last edited by Cipher5; 06-27-2017, 06:45 AM.

    #2
    I'm still hung up on this

    Comment


      #3
      Looks like you're doing it right. Throw some print strings in there and make sure that everything is valid (Inventory Item Button, Inventory HUD Widget, etc).

      Comment


        #4
        I added a valid in there but it fires ok, I wonder if I'm overlooking something very simple.

        Comment


          #5
          I still need this figured out any examples, links or help would be appreciated, thanks

          Comment


            #6
            I figured it out, it was something simple that I over looked, I forgot to set my HUD widget after creating it.

            Click image for larger version

Name:	Untitled-2.jpg
Views:	1
Size:	52.5 KB
ID:	1130778


            Can a moderator mark as solved please, thanks

            Comment

            Working...
            X