Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with packaging game for Android

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Problem with packaging game for Android

    Hello, I have a problem with building the game on Android. I decided to test the possibilities offered to us Unreal Engine 4 in game development for mobile devices. I created a new project (third person template) on mobile devices with graphical settings 3d / 2d (not maximum quality). Nothing I changed the project and immediately wanted to build it. Unfortunately logs showed my error.
     
    PC Specifications:
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 750Ti OC 2GB
    RAM: 8GB DDR3
    CPU: Intel Core i3 3.7 GHz
    OS: Windows 7 64bit
     
    I checked Unreal Engine 4.11.0 by Verify and after scanning installed something small and thats all. All the time the same problem.

    Logs:
    Code:
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at AndroidPlatform.Package(ProjectParams Params, DeploymentContext SC, Int32 WorkingCL)
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at Project.Package(ProjectParams Params, Int32 WorkingCL)
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at BuildCookRun.DoBuildCookRun(ProjectParams Params)
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at AutomationTool.BuildCommand.Execute()
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at AutomationTool.Automation.Execute(List`1 CommandsToExecute, CaselessDictionary`1 Commands)
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at AutomationTool.Automation.Process(String[] CommandLine)
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at AutomationTool.Program.MainProc(Object Param)
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at AutomationTool.InternalUtils.RunSingleInstance(Func`2 Main, Object Param)
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)):    at AutomationTool.Program.Main()
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)): Program.Main: AutomationTool exiting with ExitCode=1 (Error_Unknown)
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)): Domain_ProcessExit
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)): copying UAT log files...
    MainFrameActions: Packaging (Android (ETC1)): BUILD FAILED
    PackagingResults:Error: Error Unknown Error
    I put the screenshoot with my settings in the project. Two monitors are connected and that's why it looks.

     
    Please help,
    Regards
    Attached Files

    #2
    First.. have you tested to see if the template deploys to your android device? instead of Packaging? and as for me i am currently stuck because i have been able to deploy my Game/Level but for some reason unknown to me, it deploy's with a lower resolution then my tablet. it opens on my tablet at 480p when it should be 1080p and i've been on this problem for like 1 week already.

    Comment


      #3
      Looks like that's not the full log message is there anything else being shown there? You can also try going into UEDeployAndroid.cs in UBT and removing the "-quiet" field from when ANT is invoked this will reveal a whole bunch of more verbose messaging and will likely help with tracking down any build issues you are experiencing.

      Co-Founder - Get Set Games | Twitter | LinkedIn

      Comment

      Working...
      X