Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deploying to my Phone won"t display UMG

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Deploying to my Phone won"t display UMG

    I have an endless runner with a menu level which won't display the Widget when deployed to my phone. If I deploy from the run level all widgets display and work fine but only for my menu level the widget wont display. Here are some screen shots of the level blueprints and what the Widget looks like. I even made the game mode have the blueprints to see if that might help but it didn't.Click image for larger version

Name:	ShouldDisplayThis.PNG
Views:	1
Size:	815.6 KB
ID:	1175214Click image for larger version

Name:	LevelBlueprint.PNG
Views:	1
Size:	152.9 KB
ID:	1175215Click image for larger version

Name:	GameModeBlueprints.PNG
Views:	1
Size:	157.6 KB
ID:	1175216

    #2
    Try create the widget in the character blueprint instead.

    Marketplace Link: https://goo.gl/GGdV9m
    twitter.com/tzenku | tzenku.com

    Comment


      #3
      I don't think I can. If the character blueprint creates the widget then once he starts running the main menu widget will be created.

      Comment


        #4
        You can always hide the viewport at any time - e.g. when the character starts running.

        Marketplace Link: https://goo.gl/GGdV9m
        twitter.com/tzenku | tzenku.com

        Comment


          #5
          ok cool I'll give that a try thanks

          Comment

          Working...
          X