Announcement

Collapse
No announcement yet.

Packaging error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Packaging error

    Hi! Im having this error while I am trying to package my project. I have not found any help from anywhere.

    UATHelper: Packaging (Android (Multi:ASTC,DXT,ETC2)): ERROR: UnrealBuildTool.ConfigCacheIni_UPL+IniParsingException: Failed to find value when parsing D:\Game Location here \Config\DefaultEngine.ini, line 1: ???

    Does anyone have any idea how to solve this?

    #2
    Still cant figure out what im doing wrong...

    Comment


      #3
      Originally posted by Suuri_Johtaja View Post
      Still cant figure out what im doing wrong...
      What is at line 1 in your GameEngine.ini?
      [LEGENDS of EPICATwitter / FB / YT / Vimeo discord.gg/saG3x4Y]

      Comment


        #4
        Originally posted by unit23 View Post
        What is at line 1 in your GameEngine.ini?
        Cant figure out where that is located...

        I only found DefaultInput, DefaultGame, DefaultEngine and DefaultEditor


        These errors occured when I changed the name of my project

        Here are some new errors I got:

        under blue is the old game name and under red the new one.
        Attached Files

        Comment


          #5
          In UE it's generally a mistake to have any part of your project path or project name contain any spaces or other 'funky' characters and don't make it too long. It causes problems with some toolchains.
          Try something simple like D:\UE\MyProject
          It might help. Good luck!

          Comment


            #6
            Originally posted by IslandPlaya View Post
            In UE it's generally a mistake to have any part of your project path or project name contain any spaces or other 'funky' characters and don't make it too long. It causes problems with some toolchains.
            Try something simple like D:\UE\MyProject
            It might help. Good luck!
            Thank you! I will try that!

            Comment


              #7
              Originally posted by Suuri_Johtaja View Post
              DefaultEngine
              I meant the DefaultEngine.ini, the Game Engine initialization file. But above tip with the URL may solve the issue. Perhaps you have to reinstall UE to make this properly.
              [LEGENDS of EPICATwitter / FB / YT / Vimeo discord.gg/saG3x4Y]

              Comment

              Working...
              X