Announcement

Collapse
No announcement yet.

NVIDIA GameWorks Integration

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Flex for 4.21 Please Anyone

    Leave a comment:


  • replied
    Does this https://github.com/windystrife/Unrea...AGameWorks#mac build on Mac 10.14? I got compiling errors under Xcode 10 and older versions I'm not the only one having problems building gamewors on Mac Than you.

    Leave a comment:


  • replied
    An update for those interested in WaveWorks. I've now got WaveWorks working in 4.21. 0lento is helping me clean it up and test it. Hopefully it can be merged with the other GameWorks tech in a few days.....

    Leave a comment:


  • replied
    I may try to get everything in 4.21 if I upgrade past 4.19, I dont really have a personal reason to though....

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by 0lento View Post
    Someone could also throw in Volumetric Lighting as well along with now released PhysX 4.0 ;D

    People remember your comments from past few pages, no need to request the same thing every second post. If someone is working on these, I'm sure you'll hear about it.
    olento we and many people wait for you

    Leave a comment:


  • replied
    Someone could also throw in Volumetric Lighting as well along with now released PhysX 4.0 ;D

    People remember your comments from past few pages, no need to request the same thing every second post. If someone is working on these, I'm sure you'll hear about it.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by samrat333 View Post

    karma4jake
    can you merge flex in 4.21????
    Maybe Waveworks? Now we seem to lack FLEX and Waveworks in 4.21

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by karma4jake View Post
    I got VXGI 1 to work in 4.19 finally, they changed the rendering pipeline in 4.19 to add the dynamic resolution scaling for consoles. If anyone needs VXGI 1 I will probably merge it to 4.20 and 4.21 if I have time. I found it to actually be faster than VXGI 2 in different scenarios....
    karma4jake
    can you merge flex in 4.21????

    Leave a comment:


  • replied
    I got VXGI 1 to work in 4.19 finally, they changed the rendering pipeline in 4.19 to add the dynamic resolution scaling for consoles. If anyone needs VXGI 1 I will probably merge it to 4.20 and 4.21 if I have time. I found it to actually be faster than VXGI 2 in different scenarios....

    Leave a comment:


  • replied
    4,19,2 is malware and quarentined

    Leave a comment:


  • replied
    I am probably the only person in the world that has tried to do this, but has anyone been able to merge 4.18 VXGI 1 into 4.19+? I went through all of the github diffs manually from 4.18GW to 4.19GW for VXGI and got VXGI 1 into 4.19, but it crashes the engine when I go into lit mode. The tracing works, all the VXGI visualization modes work properly, it does the bounce properly but it crashes engine in lit mode with error about projection matrix mismatching matrices. Does the new dynamic resolution/ matrix/shader method in 4.19 just make VXGI 1 obsolete? I cannot get the previous frame to buffer properly in 4.19....
    Last edited by Cytokinetik; 12-26-2018, 05:29 AM.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by KuroSekaie View Post

    Yeah i got Webexpection everytime when my Internet is Down.
    The thing is my internet was not down, I was able to download around half of the file requested by the setup.bat, the error comming almost always on the same spot during the download, and again, manual download in HTTP was stuck in a loop while manual download in HTTPS was working like a charm.
    But anyway, my issue is back, sadly the download did not complet, and I am really near the end of the download (which is even more frustrating), tried a reboot of my internet box again, but did not worked this time and as usual, HTTP stuck in a loop, HTTPS work.

    Click image for larger version  Name:	Capture.PNG Views:	1 Size:	14.2 KB ID:	1564426

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Novarek View Post
    0lento I wanted to avoid to post my issue here since it's kindoff not the place but I tried every option that i had in mind without succes and my issue is related to your Gameworks 4.21 Git.

    I am absolutely unable to finish the download of the setup.bat, this one always leading to an operation timeout webexception error, I tried to manualy download the related file in the error with my web browser, did not worked in HTTP but it worked perfectly in HTTPS.
    So I edited in VS the GitDependencies.exe and its manifest to use HTTPS instead, the same error occur and the setup.bat do not report that the link was in HTTPS but still in HTTP.
    Firewall and antivirus were also completely turned off during the download, I even did a flush of the DNS, no result.
    So I triend the brute force with the --threads=20, it worked for a time, it was downloading very slowly but it was downloaling at least... until I eventualy get a corrupted package error.

    I did tried to redo the whole process from the begining (cloning your git, then use setup.bat) several times, never worked either, honestly this issue is a complet mystery for me, not the first time that I compile a custom ue4 GameWorks build, never had issue with it, but there... I'm clueless.
    Especialy since the PC is the same, my interned provider is the same as well, except that I have deleted VS2015 (to keep only VS2017), nothing else have changed since the past build compile I did.

    PS: English is not my native language, but I try my best to be understandanle, thanks.

    EDIT: Ok sometime I want to slap my own face, after all those days, I tried the dumbest thing I have left, simply doing a reboot of my internet box... and look like it work, download is resuming, i hope it will complet this time.


    Click image for larger version Name:	image_153989.png Views:	2 Size:	11.8 KB ID:	1564105
    Yeah i got Webexpection everytime when my Internet is Down.

    Leave a comment:


  • replied
    0lento I wanted to avoid to post my issue here since it's kindoff not the place but I tried every option that i had in mind without succes and my issue is related to your Gameworks 4.21 Git.

    I am absolutely unable to finish the download of the setup.bat, this one always leading to an operation timeout webexception error, I tried to manualy download the related file in the error with my web browser, did not worked in HTTP but it worked perfectly in HTTPS.
    So I edited in VS the GitDependencies.exe and its manifest to use HTTPS instead, the same error occur and the setup.bat do not report that the link was in HTTPS but still in HTTP.
    Firewall and antivirus were also completely turned off during the download, I even did a flush of the DNS, no result.
    So I triend the brute force with the --threads=20, it worked for a time, it was downloading very slowly but it was downloaling at least... until I eventualy get a corrupted package error.

    I did tried to redo the whole process from the begining (cloning your git, then use setup.bat) several times, never worked either, honestly this issue is a complet mystery for me, not the first time that I compile a custom ue4 GameWorks build, never had issue with it, but there... I'm clueless.
    Especialy since the PC is the same, my interned provider is the same as well, except that I have deleted VS2015 (to keep only VS2017), nothing else have changed since the past build compile I did.

    PS: English is not my native language, but I try my best to be understandanle, thanks.

    EDIT: Ok sometime I want to slap my own face, after all those days, I tried the dumbest thing I have left, simply doing a reboot of my internet box... and look like it work, download is resuming, i hope it will complet this time.


    Click image for larger version  Name:	image_153989.png Views:	2 Size:	11.8 KB ID:	1564105
    Last edited by Novarek; 12-20-2018, 12:58 AM.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by 0lento View Post
    I actually tried merging volumetric lighting on first tech merges for 4.21 but it resulted in everything flickering in the editor. I could have missed some change though. I'm pretty busy right now on other things but can see if I can try the VL merge again at the end of the year/early next year unless someone else beats me to it.
    Ahh i have done it for myself too.. yeah everything flashing and flickering LIKE crazy... ahh but its good that u have the Problem too. so i dont made an mistake.. phew xD

    Leave a comment:

Working...
X