Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nothing in the content library?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Nothing in the content library?

    Hy everybody!
    So tried to get in on some of the education materials, but it appears to be nothing here, what might be the problem?
    Attached Files

    #2
    Try a different browser. I've had content in lessons not show up or play after updating Firefox and when using Edge. Have you clicked any of the categories above? or tried going from Dashboard at the left and return to the content library?

    Comment


      #3
      Yeah, i tried everything. Wrote to support too hopefully they reply.
      Also i get this too if i click around a bit
      Attached Files

      Comment


        #4
        Even with mobile net.
        Attached Files

        Comment


          #5
          That's really weird. It's working in Firefox 81.0.1 on my computer. It could be a server problem, or perhaps an obscure Internet option in the browsers.

          Comment


            #6
            Hi, Thanks for the heads up. I'm sorry you're experiencing these errors. We are not experiencing or seeing what you've described here. Are you still experiencing it? If so, can you please submit a support ticket to UOLSupport@epicgames.com and we'll get right on it.

            Thanks,

            Chris
            Chris Murray
            Senior Manager Online Learning, Unreal Engine
            Twitter: @chrismmurray
            LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/chrismmurray/

            Comment


              #7
              Thanks Chris!
              I wrote to them, we'll see what happens.

              Comment


                #8
                Originally posted by Tommy gun View Post
                Thanks Chris!
                I wrote to them, we'll see what happens.
                Are you still experiencing it?

                Chris
                Chris Murray
                Senior Manager Online Learning, Unreal Engine
                Twitter: @chrismmurray
                LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/chrismmurray/

                Comment


                  #9
                  No, they refreshed my account, it's all good now.
                  Thanks for the help!

                  Comment

                Working...
                X