Announcement

Collapse
No announcement yet.

help need with weird collision issue...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    help need with weird collision issue...

    Hello, i'm working on a game template and i'm facing some problems with the collision from my vehicle, when the vehicle hits a static object from the world it add some weird impulse to it.

    i have already remove the "add impulse on damage" from the static object and also from the vehicle's player. don't know why is this happening.

    if some one have some idea on how to fix, will be very useful. i'm attaching a video for the issue.


    http://enzoravo.website

    #2
    sorry for the bump, i still need help with this.
    http://enzoravo.website

    Comment


      #3
      Are you talking about it going completely bonkers at the very end of the clip?

      Comment


        #4
        Originally posted by Everynone View Post
        Are you talking about it going completely bonkers at the very end of the clip?
        yes, that is the really problem
        http://enzoravo.website

        Comment


          #5
          If you can reliably reproduce it, try playing with Max Depenetration Velocity on the car mesh / collider. Start with 500 and go lower if it does not help. There's also Velocity Solver Iterator setting which can be increased - try with 2 and see how it goes.

          edit: And definitely try ticking CCD!
          Last edited by Everynone; 07-03-2020, 12:00 PM.

          Comment


            #6
            Sorry for the late response, thank you for the help Everynone, i will try those settings and came back with the results.
            http://enzoravo.website

            Comment

            Working...
            X