Announcement

Collapse
No announcement yet.

answers.unrealengine.com

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    answers.unrealengine.com

    Hello

    don't understand why each time I am trying to access a google or forum link starting by
    HTML Code:
    answers.unrealengine.com
    I get :
    You don't have permission to access /questions/topics/public+variable.html on this server.
    ....very complicated to search solution with that !!! Any trick ? Thanks !

    #2
    Sounds weird. Maybe I don't fully understand.
    Stephen Ellis | Enterprise Program Coordinator

    Comment


      #3
      Hello, oniregoc
      1. First you need to create account on this :- https://accounts.unrealengine.com/lo...0a9dbeafab2c3f
      2. Then login if already registered else Signup.
      3. After that you can access this link :- https://answers.unrealengine.com/que...+variable.html
      I hope above information will be useful for you.

      Thank you.
      Custom Software Development
      http://www.ifourtechnolab.com/custom...re-development

      Comment


        #4
        Ok thanks ! Firefox problem it look like. Working on Chrome....i don't like Chrome...never mind. ;-)

        Comment


          #5
          Originally posted by oniregoc View Post
          Ok thanks ! Firefox problem it look like. Working on Chrome....i don't like Chrome...never mind. ;-)
          Probably not an issue with the browser itself, but with the cache or cookies saved on the browser. Clear the cache and cookies on Firefox and things will probably be fixed.
          Stephen Ellis | Enterprise Program Coordinator

          Comment


            #6
            You could easily clear the cache and cookies in your browser and try again. You could also use Edge to find out if there is a problem with that, too. As Edge is not used much by people, you'll be able to narrow down on the cause of the problem.
            Last edited by RuskinF01; 11-19-2019, 11:37 AM.

            Comment


              #7
              No cache is not the problem...I am using a old version of Firefox because of a plugin I need...never mind...I don't like Chrome because of my privacy is important to me and google do not respect it, but i will use chrome only to be able to reach ue4 answers...UE4 worth it.

              Comment

              Working...
              X