Announcement

Collapse
No announcement yet.

[FREE] Foliage Starter Kit

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Many thanks for this, kind stranger!

    Comment


      Originally posted by Finschken View Post
      Hello, I tried this on my own project. When I click Play, it looks like this.
      I do look really blurry, have I done something wrong?
      I did open content map and I did move everything to there, then I used foliage for the grass.

      [ATTACH=CONFIG]79785[/ATTACH]


      I'm really new to UnrealEngine, I started yesterday.
      There is TAA to blame for sure butalso your 3D view port size affects it as well.
      Might also be a texture streaming issue. Use this console command to force no mip mapping and you can see if that's the case. r.MipMapLODBias 0
      Artstation
      Join the support channel
      Gumroad Store

      Comment


        Crash....

        Does it work with 4.11?

        The engine crashes everytime I try to open it.....

        Comment


          Originally posted by piotr47 View Post
          Does it work with 4.11?

          The engine crashes everytime I try to open it.....
          Normally it should work with 4.11 -> will test it when I'm back home

          Comment


            Originally posted by fighter5347 View Post
            Normally it should work with 4.11 -> will test it when I'm back home
            Thanks a lot, Waiting for your answer. Tried different things, crashes everytime..... :/

            Comment


              I Have Problems with the Pack on 4.11 too.
              I Importet the Content folder into my Projekt and i become Empty folders without ussaset´s.

              Comment


                Good job ! Thank you !

                Comment


                  Well , this is because you are playing a minimalized version of your final game, you need to package your game ie. create it as an executable(.exe) to view it in full resolution...

                  Comment


                    You have to set the density (which is 0.5 by default) to somewhat around 0.9

                    Comment


                      I keep you updated, it works like a charm with 4.11.2 !

                      Thanks a lot.

                      Comment


                        This models are awesome! Thanks!

                        Comment


                          Thank you!

                          Comment


                            Originally posted by fighter5347 View Post
                            Normally it should work with 4.11 -> will test it when I'm back home
                            Works in 4.11.2. Very nice of you to share these.

                            Comment


                              Works in 4.12.2 as well, thank you!

                              Comment


                                Thank you very much for this ! So usefull, and it works great, in 4.12.3 too

                                Comment

                                Working...
                                X